AD (728x60)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας . Νόμος 2121/.. Από το Blogger.

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Πώς ακριβώς βοηθά το hericium erinaceus (Lion’s Mane )σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας?

Share & Comment
Image and video hosting by TinyPicLion’s Mane ganoderma,γανοδερμα  ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ (multiple sclerosis, MS), είναι μια χρόνια νευρολογική, αυτοάνοση ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλώντας απομυελίνωση. Η πολλαπλή σκλήρυνση μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία συμπτωμάτων όπως, αλλαγές στην αφή, προβλήματα στην όραση, μυϊκή ατροφία, κατάθλιψη, προβλήματα στον προσανατολισμό και την ομιλία, εξάντληση, νοητική βλάβη, προβλήματα με την ισορροπία και πόνο. Η πολλαπλή σκλήρυνση θα προκαλέσει και αναπηρία σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις.Η κυρίαρχη θεωρία είναι πως η πολλαπλή σκλήρυνση προκαλείται από επιθέσεις του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς στο κεντρικό νευρικό σύστημα και έτσι η ασθένεια εντάσσεται στην κατηγορία των αυτοάνοσων.
Τα αρχικά επεισόδια είναι συνήθως παροδικά και ήπια και δεν παρακινούν κάποιον να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Τα συνηθέστερα αρχικά συμπτώματα είναι: αλλαγές στην αίσθηση των χεριών, ποδιών ή του προσώπου (33%), ολική ή μερική απώλεια της όρασης (16%), αδυναμία (13%), διπλωπία (7%), αταξία στο περπάτημα (5%) και προβλήματα ισορροπίας (3%), αλλά έχουν αναφερθεί και σπάνια αρχικά συμπτώματα όπως αφασία και ψύχωση. Το 15% των ανθρώπων έχουν πολλαπλά συμπτώματα όταν αναζητούν ιατρική βοήθεια.
Πώς μπορεί το Hericium Erinaceus(Lion’s Mane ) να βοηθήσει στην σκλήρυνση κατά πλάκας.
Το Hericium Erinaceus ή αλλιώς (Lion’s Mane) (δηλαδή η χαίτη του λιονταριού), είναι ένας δραστικός μύκητας, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων και επιδρά θετικά στην υγεία μας.  Συγκεκριμένα  το hericium erinaceus επιδρά:
Στο νευρικό σύστημα-Στο ενδοκρινικό σύστημα-Στο ανοσοποιητικό σύστημα
Η σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι μία ασθένεια κατά την οποία τα μονωτικά MS καλύμματα των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη καταστρέφονται.  Αυτά τα καλύμματα λέγονται μυελίνη και αποτελεί μια από τις πιο βασικές κατηγορίες των νευρικών κυττάρων μαζί με τους νευρώνες. Η καταστροφή τις μυελίνης δηλώνει την πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς και άλλα όργανα του σώματος.
Οι νευρώνες μεταφέρουν τα αισθητήρια ερεθίσματα από το περιβάλλον στα όργανα Picture1(μυς, αδένες) με την μορφή ηλεκτρικών παλμών.
Η μυελίνη βελτιώνει την αποδοτικότητα & ταχύτητα με την οποία μεταφέρονται τα δυναμικά ενέργειας, ειδικά στις μεγάλες αποστάσεις που τα νεύρα διασχίζουν μεταξύ του εγκεφάλου και των άκρων.
Πώς ακριβώς βοηθά το hericium erinaceus (Lion’s Mane )σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας?
Ας εστιάσουμε στο νευρικό σύστημα και ας δούμε με ποιο τρόπο επιδρά το Hericium erinaceus.  To Hericium erinaceus(Lion’s Mane ) περιέχει κάποια πολύ ιδιαίτερα πολυπεπτίδια (hericenones, erinacines ), τα οποία:
Ενεργοποιούν τον παράγοντα NGF, υπεύθυνο για την προστασία και επιβίωση των νευρικών κυττάρων.
Aναπλάθουν την μυελίνη-Αναπλάθουν νευρώνες & Νευρικές απολήξεις
Ρυθμίζουν & Αυξάνουν  την ιντερφερόνη.
Image and video hosting by TinyPic
hericium erinaceus (Lion’s Mane )GANODERMA COFFEE DXN. ΠΗΓΗ:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Tags: , , , , , , ,

Written by

Υγιεινα συμπληρωματα διατροφης με ganoderma lucidum 100%βιο.Καφες με γανοδερμα.Μάθε γιά τό ganoderma,Αγόρασε τό!.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Σχετικά με τη DXN

Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.
ganoderma,γανοδερμα

Γιατί Ganoderma Lucidum?

Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.Σήμερα, μετά από εκτενείς επιστημονικές κλινικές μελέτες και έρευνες, είναι σαφές ότι: το Ganoderma είναι πρώτον, εντελώς μη τοξικό και ως εκ τούτου μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε ποσότητα και χωρίς χρονικούς περιορισμούς και δεύτερον, ως συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών - συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.Όλα τα προϊόντα μας είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ, & κυκλοφορούν σε άλλες 38 χώρες στον κόσμο.
GL=Αρ.Πρ.Γν. ΕΟΦ 12582/16-2-12
RG=Αρ.Πρ.Γν. ΕΟΦ 12584/16-2-12
Copyright © βιολ.Καφες με γανοδερμα.Ο υγιεινος καφες. | Designed by Templateism.com