AD (728x60)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας . Νόμος 2121/.. Από το Blogger.

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Πως λειτουργεί, και ποιες ειναι η θεραπευτικές ιδιοτητες του ganoderma lucidum(reishi)στόν ανθρώπινο οργανισμό.

Share & Comment
Image and video hosting by TinyPicganoderma lucidumganoderma,γανοδερμα Με τον όρο «Γανοθεραπεία» εννοούμε την θεραπεία που κάνουμε με το «Ganoderma Lucidum» επίσης γνωστό ώς «Ling Zhi» (ιαπωνικά «Reishi») 靈芝” που σημαίνει «το υπερφυσικό υπέροχο βότανο».
Είναι ο θαυματουργός βασιλιάς όλων των θεραπευτικών βοτάνων και αποτελεί ισχυρό θεραπευτικό μέσο σε όλες τις παθήσεις.
Τι είναι το γανόδερμα;Ιστορικά στοιχεία.
Το γανόδερμα (Ganoderma Lucidium) είναι ένας μύκητας (μανιτάρι), γνωστό στις ασιατικές χώρες (Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, κ.ά.) εδώ και τουλάχιστον 2000 χρόνια, ως «Το Μανιτάρι της Αθανασίας».
Το όνομα του προκύπτει από το αρχαίο ελληνικό «γανός» (γυαλισμένος, λαμπερός) και την λέξη «δέρμα».
Ο υπέροχος αυτός μύκητας παρά τις θαυμαστές του ιδιότητες ήταν μέχρι πρόσφατα διαθέσιμος μόνο σε άγρια μορφή, συλλεγόμενος συνήθως απο τον φλοιό της δαμασκηνιάς όπου φύεται. Γι' αυτό και ήταν σπανιότατο βότανο που μόνο οι αυτοκράτορες ή εξαιρετικά πλούσιοι Ασιάτες είχαν τη δυνατότητα να το αγοράσουν. Αυτό εξηγεί γιατί ακόμη δέν έχει γίνει το βότανο ευρέως γνωστό στη Δύση.
1970: Για πρώτη φορά το Γανόδερμα καλλιεργείται επιτυχώς σε εργαστήριο, στην Κίνα και την Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας σπόρια.
1975: Καλλιεργείται σε εμπορική κλίμακα στην Ιαπωνία.
1980: Καλλιεργείται σε εμπορική κλίμακα στην Taiwan.
1983: Καλλιεργείται σε εμπορική κλίμακα στη Μαλαισία.
Ποικιλίες Γανοδέρματος.
Από τις πολλές ποικιλίες του Γανοδέρματος, το πιό αποτελεσματικό για την υγεία είναι το κόκκινο Γανόδερμα ("Red Reishi").
Από το κόκκινο Γανόδερμα έχουν προέλθει πολλά είδη, τα οποία όλα αποτελούν την οικογένεια του κόκκινου Γανοδέρματος. Συγκεκριμένα, η οικογένεια του κόκκινου Γανοδέρματος περιλαμβάνει περισσότερα απο 200 είδη.
Από τα 200 αυτά είδη, έξι είδη έχουν την ισχυρότερη θεραπευτική δράση.

Το προϊόν της εταιρείας DXN το οποίο για συντομία αποκαλείται "Gano", είναι συνδυασμός αυτών των 6 ειδών.
Συστατικά – Ιδιότητες.
Αποτελείται από 400 βιοενεργά μικροσυστατικά, τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, νουκλεοτίδια, στερόλες, στεροειδή, λιπαρά οξέα, πρωτεϊνες, πεπτίδια και ιχνοστοιχεία. Έχει αντιοξειδωτική δράση ενώ θωρακίζει τον οργανισμό και συντελεί στην μακροζωία του.
Λειτουργεί ως «προσαρμογόνο» βότανο», βότανο δηλαδή που παρέχει στον οργανισμό αυτό το οποίο χρειάζεται την δεδομένη στιγμή, ενώ δεν έχει καμία παρενέργεια. Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί ως «προσαρμογόνα» με το Ganoderma Lucidium να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
Για παράδειγμα, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αρτηριακή πίεση μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος. Ομοίως, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επίπεδων της χληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη (HDL-C), ενώ μπορεί επίσης να μειώσει την κακή (LDL-C)
Ικανότητες.
Λέγεται «το μανιτάρι της αθανασίας» επειδή από την μία ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία διατήρησης της νεότητας ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καθυστέρηση της πρόωρης γήρανσης των κυττάρων. Έτσι θεωρείται ως το καλύτερο ελιξίριο μακροζωίας.

Οφέλη – Θετική επίδραση.
Ανοσορυθμιστική δράση του Ganoderma
To Ganoderma έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία λόγω των ποικίλων ενεργών συστατικών που βρίσκονται σε αυτό, όπως τα τριτερπενοειδή, οι πολυσακχαρίτες και οι πρωτεϊνες. Αυτά τα συστατικά φαίνεται να έχουν καθορίσει την ανοσορυθμιστική επίδραση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Επιπλέον, τα παράγωγα από τη φρουτώδη σάρκα και τα καλλιεργημένα μυκήλια του Ganoderma έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα στην προστασία του ήπατος, στην υπογλυκαιμία και την αναστολή συγκέντρωσης αιμοπεταλίων πέρα από την χρήση του για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.
Το Ganoderma περιέχει επ΄΄ισης ενώσεις με ανοσο-βιολογικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η βιολογική δραστηριότητα αυτών των ουσιών χαρακτηρίζεται από την ικανότητα τους για αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα και την μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων.

Αποτοξίνωση
Με την πάροδο των χρόνων στον οργανισμό μας συσσωρεύονται διάφορες τοξίνες, χωρίς να το γνωρίζουμε, οι συνέπειες των οποίων είναι βλαβερές για την υγεία μας. Έτσι, η απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων του μεταβολισμού είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της υγείας μας.
Η διαδικασία της αποτοξίνωσης αφορά τα διάφορα όργανα και συστήματα του οργανισμού, όπως το ήπαρ, τα νεφρά, το λεμφικό σύστημα και το κυκλοφορικό σύστημα. Εδώ, το Ganoderma ενεργεί ως παράγοντας για την εξουδετέρωση και την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων και βλαβερών τοξινών από τον οργανισμό μας με τη διήθηση του αίματος

Αντικαρκινική δραστηριότητα του Ganoderma
Η καρκινική νόσος αναπτύσσεται μέσα από πολλαπλές γενετικές αλλοιώσεις των καρκινικών κυττάρων που οδηγούν στη διαφοροποιημένη ανάπτυξη και τον έλεγχο της απόπτωσης. Η επιθετικότητα του καρκίνου χαρακτηρίζεται από την νεοπλασματική διήθηση και την μετάσταση, η οποία εν μέρη σχετίζεται με την αυξημένη ικανότητα των κυττάρων να μεταναστεύουν μεταξύ των άλλων.
Οι μελέτες έδειξαν ότι το Ganoderma είναι σε θέση να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων της ουροδόχου κύστης και την μετάσταση τους. Σε επιθετικές μορφές καρκίνου, ενισχύει την επιφάνεια του καρκινικού κυττάρου και εμποδίζει την εξάπλωση. Πιθανολογείται ότι υπάρχουν πολλαπλοί μηχανισμοί που μπορεί να είναι υπεύθυνοι για τις αντικαρκινικές ιδιότητες του Ganoderma, λόγω των χημικά διαφοροποιημένων συστατικών του. Αυτό δείχνει ότι το Ganoderma μπορεί να είναι ένας δυνητικά αποτελεσματικός χημειο-προληπτικός και θεραπευτικός παράγοντας.
Το Ganoderma αν ληφθεί κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας μπορεί να συντελέσει στον περιορισμό παρενεργειών, όπως η κόπωση, η απώλεια όρεξης, η απώλεια μαλλιών, η μυελοκαταστολή και οι κίνδυνοι λοίμωξης. Παράλληλα, όταν συνδιάζεται με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα τους.

Αντι-ιικές και αντι-μικροβιακές ιδιότητες του Ganoderma
Το Ganoderma βοηθά στην προστασία του ανοσιοποιητικού συστήματος του οργανισμού από ιούς, τα βακτήρια και τις λοιμώξεις από πρωτόζωα που είναι ανθεκτικά στα υπάρχοντα αντιβιοτικά. Τα θετικά αποτελέσματα του Ganoderma  μπορεί να φανούν καθαρά, σε λοιμώξεις που σημβαίνουν σε άτομα με αδύναμο ανοσιοποιητικό σύστημα, όπως είναι τα μικρά παιδιά, οι ηλικιωμένοι και ασθενείς που αναρρώνουν από χειρουργικές επεμβάσεις.

Καρδιαγγειακό σύστημα: μείωση της χοληστερόλης & μείωση της αρτηριακής πίεσης
Μια πολύ σημαντική αιτία θανάτου στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες είναι η στεφανιαία νόσος. Οι κύριοι παράγοντες για τη νόσο αυτή είναι η υπερχοληστερολαιμία, η υπέρταση, ο διαβήτης, κ.ά. Το Ganoderma βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης ενώ έχει υποτασικές ιδιότητες.
Τα συστατικά του Ganoderma που μειώνουν τη χοληστερόλη δεν είναι γνωστά, αλλά μπορεί να είναι γλυκάνες τερπενοειδή τριτερπένια, εργοστερόλες και υπεροξυγονωμένου λανοστανοειδούς τριτερπένιου γανοδερικού οξέως.
Τα ινώδη συστατικά του Ganoderma θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απορρόφηση της χοληστερόλης και την ανακυκλωση των χολικών οξέων, εφ όσον τα λιπόφιλα συστατικά θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σύνθεση χοληστερόλης.
Μελέτες έδειξαν ότι σε άτομα με υψηλή πίεση αίματος, το Ganoderma μειώνει την αρτηριακή πίεση. Αναφέρθηκε ότι η υπέρταση που σχετίζεται με το ένζυμο, ανεστάλη με τα γονοδερικά οξέα, γανοδεράλη Α, γανοδερόλη Α και Β.

Υπογλυκαιμική δράση
Έχει αποδειχθεί ότι το Ganoderma μειώνει τη γλυκόζη του αίματος. Για τα άτομα με υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα ή διαβήτη, η κατάσταση τους μπορεί να βελτιωθεί μετά την κατανάλωση του Ganoderma.
Τα συστατικά του Ganoderma γανοδερμικές ουσίες φαίνεται ότι μειώνουν τη γλυκόζη του αίματος, ενισχύοντας την αξιοποίηση της γλυκόζης στο αίμα από τους ιστούς του οργανισμού.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες και πρωτεϊνες και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λίπος, το Ganoderma θεωρείται ότι αποτελεί ιδανική τροφή για διαβητικούς και για την πρόληψη της υπεργλυκαιμίας.

Αντι-οξειδωτικές ιδιότητες
Η ανθυγιεινή διατροφή και ο τρόπος ζωής, το εργασιακό άγχος και το μολυσμένο περιβάλλον, μπορεί να ευνοήσουν τη δημιουργία πολλών ελεύθερων ριζών που είναι βλαβερές για τον οργανισμό μας.
Ο πολυσακχαρίτης του Ganoderma μπορεί να συντελέσει στην μείωση της παραγωγής ελευθέρων ριζών που θεωρούνται ότι είναι ο κύριος παράγοντας για την γήρανση του ανθρώπου. Μέσα από την εν λόγω παρατήρηση αυτή διαπιστώνεται ότι το Ganoderma παίζει σημαντικό ρόλο στην αντι-γήρανση.
Το υπεροξείδιο της δισμουτάσης του Ganoderma βοηθά επίσης στην υποστήριξη του οργανισμού μας καθ΄όλη τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τις περισσότερες από τις ασθένειες. 

Αντι-αλλεργική δράση
Η ισταμίνη είναι μια σημαντική πρωτεϊνη που εμπλέκεται σε πολλές αλλεργικές αντιδράσεις. Η ισταμίνη μπορεί ακόμα να προκαλέσει άμεσα ή έμμεσα φλεγμονές.
Έχει διαπιστωθεί ότι οι ενώσεις που συμβάλλουν στην αντι-αλλεργική δραστηριότητα του Ganoderma είναι τα τέσσερα γανοδερικά οξέα των τριτερπενιων και συγκεκριμένα τα γανοδερικά οξέα Α, B, C και D. Τα γανοδερικά οξέα μπορούν να καταστείλουν την απελευθέρωση της ισταμίνης από τα κύτταρα.

Στο Νευρικό σύστημα

Το Ganoderma μειώνει την λανθάνουσα κατάσταση ύπνου (αϋπνίες). Προτείνεται επίσης σε πολλές περιπτώσεις ψυχιατρικών ή νευρολογικών παθήσεων, ανορεξίας ή αδυναμίας μετά από μεγάλης διάρκειας ασθένεια.

Γιατί το Γανόδερμα είναι τόσο περιζήτητο;
1. Θωρακίζει τον οργανισμό από διάφορες ασθένειες, ιούς και λοιμώξεις. 
2. Πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. 
3. Βοηθάει σε παθήσεις που έχουν να κάνουν με το ήπαρ. 
4. Μειώνει την χοληστερόλη. 
5. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. 
6. Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. 
7. Μειώνει την υψηλή πίεση στο αίμα. 
8. Αυξάνει τον μεταβολισμό. 
9. Βοηθά στην απώλεια βάρους. 
10. Επουλώνει τα στοματικά έλκη. 
11. Μειώνει την επίδραση της ψωρίασης. 
12. Μειώνει τα συμπτώματα του άσθματος και της βρογχίτιδας. 
13. Βελτιώνει τον ύπνο (Θεραπεύει την αϋπνία). 
14. Καταπολεμά τις αλλεργίες. 
15. Καταπολεμά τις φλεγμονές. 
16. Επιταχύνει την επούλωση πληγών. 
17. Βοηθάει στο άγχος και την κατάθλιψη. 
18. Βοηθάει στην υπέρταση και την υπόταση. 
19. Βελτιώνει την σεξουαλική λειτουργία (Καταπολεμά την αντρική ανικανότητα). 
20. Βελτιώνει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας. 
21. Βοηθάει κατά την εμμηνόπαυση. 
22. Αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα. 
23. Μειώνει την κούραση. 
24. Αύξηση της παραγωγής των μορίων RNA & DNA στον μυελό των οστών. 
25. Βοηθάει στην Πνευματική διαύγεια. 
26. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. 
27. Μακροζωία.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (γανοντερικό οξύ, λουσιντεμικό οξύ, μεθυλο-γανοντερικό οξύ), πολυσακχαρίτες (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), νουκλεοτίδια, στερόλες (εργοστερόλη, υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), στεροειδή, λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες / πεπτίδια και ιχνοστοιχεία.
Μελέτες έδειξαν ότι τα πιο τα πιο δραστικά συστατικά είναι:

Το Οργανικό Γερμάνιο.Αυτό το σπάνιο μεταλλικό στοιχείο βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την εξάλειψη της κόπωσης, την ενίσχυση της ενέργειας, την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αποβολή των τοξινών.
Superoxide Dismutase (SOD)
Ένζυμο που δρα αντιοξειδωτικά (εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες Ο2) και αντιγηραντικά. Επιβραδύνει την γήρανση των κυττάρων και τα αναζωογονεί.

Πολυσακχαρίτες 
Μειώνουν αποτελεσματικά τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης, εξουδετερώνουν τα λίπη, ισχυροποιούν το αμυντικό σύστημα και καταστέλλουν τα καρκινικά κύτταρα.

Τριτερπένες.
είναι πιθανοί αντικαρκινικοί παράγοντες
Ονομάζονται επίσης και οξέα του Lingzhi. Βελτιώνουν τη γαστρεντερική λειτουργία, είναι αντιφλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές,ενώ έχουν και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Μονοφωσφορική Αδενοσίνη (AMP).
Διαλύει τους θρόμβους και απομακρύνει την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων. Άριστη για τη βελτίωση καταστάσεων υπέρτασης, εγκεφαλικού, στεφανιαίας νόσου και μουδιάσματος. 

Το Γανόδερμα επίσης περιέχει αρκετά μεταλλικά στοιχεία, όλα απαραίτητα στον οργανισμό μας, σε υπολογίσιμες συγκεντρώσεις, π.χ.:
Κάλιο (K), Μαγνήσιο (Mg), Ασβέστιο (Ca), Νάτριο (Na), Μαγγάνιο (Mn),  Σίδηρο (Fe), Ψευδάργυρο (Zn)

Image and video hosting by TinyPicΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Βιβλιογραφική αναφορά - Πηγές:
Higdon J. et al (2006). Coffee and health: a review of recent human research. Critical Reviews in Food Science and Nutrition 46(2):101-23
Fredholm B. et al (1999). Actions of caffeine in the brain with special reference to factors that contribute to its widespread use. Pharmalogical Review 51,1:83-133
Myers M.G. (2004). Effect of Caffeine on Blood Pressure Beyond the Laboratory. Hypertension 43:724-5
López-García L. et al (2006). Coffee Consumption and Coronary Heart Disease in Men and Women: A Prospective Cohort Study. Circulation 113:2045-53
Cornelis M.C. and El-Sohemy A. (2007). Coffee, caffeine and coronary heart disease. Current Opinion in Lipidology 18(1):13-9
Περιοδικό «Ομοιοπαθητική Ιατρική», τεύχος 24 
Boh B, Berovic M, Zhang J, Zhi-Bin L. Ganoderma lucidum and its pharmaceutically active compounds. Biotechnol Annu Rev. 2007; 13:265-301
Calviño E, Manjón JL, Sancho P, Tejedor MC, Herráez A, Diez JC. Ganoderma lucidum induced apoptosis in NB4 human leukemia cells: involvement of Akt and Erk. J Ethnopharmacol. 2010 Mar 2;128(1):71-8
Chan WK, Cheung CC, Law HK, Lau YL, Chan GC. Ganoderma lucidum polysaccharides can induce human monocytic leukemia cells into dendritic cells with immuno-stimulatory function. J Hematol Oncol. 2008; 21:1-9
Chen LW, Wang YQ, Wei LC, Shi M, Chan YS. Chinese herbs and herbal extracts for neuroprotection of dopaminergic neurons and potential therapeutic treatment of Parkinson's disease. CNS Neurol Disord Drug Targets. 2007;6(4):273-81
Chen X, Hu ZP, Yang XX, Huang M, Gao Y, Tang W, Chan SY, Dai X, Ye J, Ho PC, Duan W, Yang HY, Zhu YZ, Zhou SF. Monitoring of immune responses to a herbal immuno-modulator in patients with advanced colorectal cancer. Int Immunopharmacol. 2006; 6(3):499-508
Chu QP, Wang LE, Cui XY, Fu HZ, Lin ZB, Lin SQ, Zhang YH. Extract of Ganoderma lucidum potentiates pentobarbital-induced sleep via a GABAergic mechanism. Pharmacol Biochem Behav. 2007; 86(4):693-8
Gao Y, Tang W, Dai X, Gao H, Chen G, Ye J, Chan E, Koh HL, Li X, Zhou S. Effects of water-soluble Ganoderma lucidum polysaccharides on the immune functions of patients with advanced lung cancer. J Med Food. 2005;8 (2):159-68
Gao Y, Zhou S, Jiang W, Huang M, Dai X. Effects of ganopoly (a Ganoderma lucidum polysaccharide extract) on the immune functions in advanced-stage cancer patients. Immunol Invest. 2003; 32(3):201-15
Hajjaj H, Macé C, Roberts M, Niederberger P, Fay LB. Effect of 26-oxygenosterols from Ganoderma lucidum and their activity as cholesterol synthesis inhibitors. Appl Environ Microbiol. 2005; 71(7):3653-8
Hijikata Y, Yamada S, Yasuhara A. Herbal mixtures containing the mushroom Ganoderma lucidum improve recovery time in patients with herpes genitalis and labialis. J Altern Complement Med. 2007; 13(9):985-7
Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Y. Effect of an herbal formula containing Ganoderma lucidum on reduction of herpes zoster pain: a pilot clinical trial. Am J Chin Med. 2005; 33(4):517-23
Hu H, Ahn NS, Yang X, Lee YS, Kang KS. Ganoderma lucidum extract induces cell cycle arrest and apoptosis in MCF-7 human breast cancer cell. Int J Cancer. 2002; 102(3):250-3
Lai CS, Yu MS, Yuen WH, So KF, Zee SY, Chang RC. Antagonizing beta-amyloid peptide neurotoxicity of the anti-aging fungus Ganoderma lucidum. Brain Res. 2008; 1190:215-24
Lee SY, Rhee HM. Cardiovascular effects of mycelium extract of Ganoderma lucidum: inhibition of sympathetic outflow as a mechanism of its hypotensive action. Chem Pharm Bull (Tokyo). 1990; 38(5):1359-64.
Li Y, Yang Y, Fang L, Zhang Z, Jin J, Zhang K. Anti-hepatitis activities in the broth of Ganoderma lucidum supplemented with a Chinese herbal medicine. Am J Chin Med. 2006;34(2):341-9.
Lin ZB. Cellular and molecular mechanisms of immuno-modulation by Ganoderma lucidum. J Pharmacol Sci. 2005; 99(2):144-53
Seto SW, Lam TY, Tam HL, Au AL, Chan SW, Wu JH, Yu PH, Leung GP, Ngai SM, Yeung JH, Leung PS, Lee SM, Kwan YW. Novel hypoglycemic effects of Ganoderma lucidum water-extract in obese/diabetic (+db/+db) mice. Phytomedicine. 2009; 16(5):426-36
Wachtel-Galor S, Tomlinson B, Benzie IF. Ganoderma lucidum ("Lingzhi"), a Chinese medicinal mushroom: biomarker responses in a controlled human supplementation study. Br J Nutr. 2004; 91(2):263-9
Weng CJ, Chau CF, Yen GC, Liao JW, Chen DH, Chen KD. Inhibitory effects of ganoderma lucidum on tumorigenesis and metastasis of human hepatoma cells in cells and animal models. J Agric Food Chem. 2009; 57(11):5049-57
Xie JT, Wang CZ, Wicks S, Yin JJ, Kong J, Li J, Li YC, Yuan CS. Ganoderma lucidum extract inhibits proliferation of SW 480 human colorectal cancer cells. Exp Oncol. 2006; 28(1):25-9
Yuen JW, Gohel MD. Anticancer effects of Ganoderma lucidum: a review of scientific evidence. Nutr Cancer. 2005; 53(1):11-7


Tags: , , , , , ,

Written by

Υγιεινα συμπληρωματα διατροφης με ganoderma lucidum 100%βιο.Καφες με γανοδερμα.Μάθε γιά τό ganoderma,Αγόρασε τό!.

1 σχόλια:

  1. Thank you for your time and effort to summarize everything for the audience,. I am truly learning from your experience..Thanks again for useful resource.You have a very good site also! Threads are very interesting! Thank you very much for allowing me to comment in such a good sait.Thanks!
    GANODERMA COFFEE DXN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Σχετικά με τη DXN

Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.
ganoderma,γανοδερμα

Γιατί Ganoderma Lucidum?

Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.Σήμερα, μετά από εκτενείς επιστημονικές κλινικές μελέτες και έρευνες, είναι σαφές ότι: το Ganoderma είναι πρώτον, εντελώς μη τοξικό και ως εκ τούτου μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε ποσότητα και χωρίς χρονικούς περιορισμούς και δεύτερον, ως συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών - συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.Όλα τα προϊόντα μας είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ, & κυκλοφορούν σε άλλες 38 χώρες στον κόσμο.
GL=Αρ.Πρ.Γν. ΕΟΦ 12582/16-2-12
RG=Αρ.Πρ.Γν. ΕΟΦ 12584/16-2-12
Copyright © βιολ.Καφες με γανοδερμα.Ο υγιεινος καφες. | Designed by Templateism.com